Kava na Domu

Priročna, ugodna in raznolika rešitev za kavo na delovnem mestu.

Za podjetja

KAKO VSE SKUPAJ DELUJE?

Brezplačno testiranje

Predno se odločite, vam omogočamo 100% brezplačno 5 dnevno testiranje našega kavomata in kapsul. Preizkusite sami in se odločite!

Brezplačna uporaba kavomata

V kolikor vsak mesec naročite za vsaj 40 € kave je uporaba kavomata popolnoma brezplačna. V nasprotnem primeru vam jo zaračunamo 9,99€/mesec.

Ugodne cene

Že od 0,27€ + ddv na kapsulo. Odvisno od velikosti posameznih naročil. Več spiješ, cenejšo kavo piješ.

Brez vezave - brez rizika

Kavomat lahko kadar koli, brez razloga, brez vezave, brez odpovednih rokov vrnete nazaj in tako prekinete sodelovanje z nami.

krups

Preizkusite in se prepričajte sami!

Najboljša izbira za ugodno, okusno in hitro kavo v pisarni ali na delovnem mestu. Že od 0,27 € na napitek.

Je pisarna brez kavomata sploh pisarna?

Kaj pa frizerski salon, delavnica, skladišče ali trgovina?

Rešitev za vaš oddelek?

Kar nekaj oddelkov večjih podjetji nam zaupa kljub temu, da že imajo v podjetju kavomat. Razlogi so različni. Največkrat ali niso zadovoljni z okusom kave, njene cene ali pa oddaljenosti do kavomata. Tako, da omogočamo naročila tudi za fizične osebe, kapsule pa vam pošiljamo kar na naslov podjetja.

CENIK

Kapsule so pakirane po 16 kosov. Vse cene so brez DDV in so bazirane na posamezno naročilo:
0-6 pakiranj - 0,30€/kapsulo
7-12 pakiranj - 0,29€/kapsulo
13-18 pakiranj - 0,28€/kapsulo
19 pakiranj in več - 0,27€/kapsulo

Priročno

Naročajte sproti. Ko vam zmanjka kave nas obvestiite in mi vam jo bomo dostavili v parih dneh.

Širok izbor kapsul

9 kavnih mešanic, 3 vrste napitkov za sladkosnede in kapsule za mleko. Od Ristreta, espressa, podaljšane kave, kapučina, kave z mlekom do vroče čokolade in drugih slastnih napitkov.

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila nad 50€ vam poštnino pokrijemo mi. Za manjša naročila pa vam jo obračunamo po ceniku 4,00€ + ddv.

krups

KRUPS Infinissima kavomat

Tehnični podatki:

Moč: 1500 W. 15 barov pritiska. Možnost priprave toplih in hladnih napitkov. 1,2 litrski odstranljiv prozoren rezervoar za vodo. Ročna priprava in doziranje. Avtomatski izklop po 5 minutah. Obvestilo o čiščenju vodnega kamna.

Dimenzije in teža:

28 × 15 × 37 cm / 2,65 kg

Barve:

Rdeča, črna in bela.

Ko pisarna & kavarna združita moči!

Najboljša izbira za manjša, srednje velika podjetja in posamezne oddelke znotraj večjih podjetji.

krups

PRIČEVANJA

"V našem coworking prostoru z več kot 20 pisarnami in več 10 mladih podjetnikov redno uporabljamo storitev Kave na Domu, njihovo kavo pa z veseljem ponudimo tudi na javnih dogodkih, ki jih organiziramo."
Zadruga KIKštarter center
"Med brezplačnim testiranjem je 29 zaposlenih v parih dneh z velikim zadovoljstvom porabilo vse testne kapsule in tako smo tudi mi postali uporabnik Kave na Domu."
Elektrina d.o.o.
"V štirih turističnih kočah na Veliki Planini imamo kavomate in kavo od Kave na Domu in moram reči, da so nam gosti zelo hvaležni za to potezo, pa da ne pozabim, osebje prav tako. "
I feel Alps
Glede na to, da smo trije pravniki v pisarni nam je ponudba od Kave na domu, ravno prav prišla. Iskreno imajo zelo okusno kavo. Brez nje ne preživimo napornega delovnika.
JamB - pravno svetovanje

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Seveda. V testnem paketu prejmete kavomat in kapsule. Na voljo imate pet dni, da se odločite in v kolikor boste želeli vrniti paket nazaj, vam na lastne stroške organiziramo prevzem paketa na vašem naslovu.

Več informacij o kapsulah lahko najdete na naši spletni strani pod zavihkom Trgovina. Prav tako pa boste v testnem paketu prejeli vsaj po eno kapsulo vsakega okusa iz našega asortimana.

Za fizične osebe – po predhodnem nakazilu ali po povzetju. Za manjša podjetja izključno po predhodnem nakazilu, za večja podjetja pa z dogovorjenim plačilnim rokom.