Kava na Domu

NAJBOLJŠE DARILO ZA VAS IN ZA VAŠO EKIPO

Za podjetja

KAKO VSE SKUPAJ DELUJE?

V zameno za mesečno naročnino si zagotovite uporabo kavomata in izbrano število napitkov na dan. V naročnino je vključena tudi brezplačna poštnina po porabljeni 3 mesečni zalogi!

Brezplačno testiranje

Predno se odločite, vam omogočamo 100% brezplačno 5 dnevno testiranje našega kavomata in kapsul. Preizkusite sami in se odločite!

Paketi že od 19,99 €

Ponujamo Vam ugodne pakete z mesečno naročnino že od 19,99 €. Vsi paketi Vam zagotovijo uporabo kavomata, izbrano število kapsul na dan in brezplačno poštnino.

Ugodna nadgradnja paketa

Le 6,99 € doplačila na mesec za vsak nadaljnji dodatni napitek na dan. 1,99 € doplačila za kombinacijo s kapsulami za mleko. 1,99 € doplačila za otroški paket.

Brez vezave - brez rizika

Naročnino lahko kadarkoli brez dodatnih stroškov in brez razloga prekinete tako, da nam kavomat in neporabljene kapsule vrnete nazaj.

krups

Preizkusite in se prepričajte sami!

Najboljša izbira za ugodno, okusno in hitro kavo v pisarni ali na delovnem mestu. Že od 0,80 € na dan za kar tri napitke. Vsak nadaljnji napitek le 0,23 €.

Najugodnejša ponudba na trgu!

Je pisarna brez kavomata sploh pisarna?

Uživajte v pestri izbiri unikatnih kavnih in drugih napitkov že od    0,23 € na kapsulo.

PO 2 LETIH JE KAVOMAT VAŠ!*

* V primeru rednega 24 mesečnega plačevanja preko SEPA direktnih bremenitev vašega bančnega računa. Ugodnost velja pri vseh paketih. Ugodnost ne velja pri plačevanju z nakazilom (UPN) pred pošiljanjem nove zaloge.

Celovit pristop

Uporaba kavomata, oskrbovanje z ugodnimi kapsulami, brezplačna poštnina in odličen podporni sistem. Brez dela, tveganja in skrbi.

Priročno

Po testiranju vam pošljemo vašo prvo 3 mesečno zalogo izbranih kapsul. Ko vam jih zmanjka, nas obvestite, mi pa vam pošljemo novo zalogo. Plačevanje poteka avtomatsko mesečno preko trajnika ali z nakazilom pred pošiljanjem nove 3 mesečne zaloge.

Širok izbor kapsul

9 kavnih mešanic, 3 vrste napitkov za sladkosnede in kapsule za mleko. Od Ristreta, espressa, podaljšane kave, kapučina, kave z mlekom do vroče čokolade in drugih slastnih napitkov.

od 19,99 €

Vse to na voljo že od 19,99 € na mesec. Cena že od 0,26 € na kapsulo v ponudbi do 3 kave na dan. Ceneje kot v trgovini, pa še kavomata vam ni potrebno kupiti!

krups

KRUPS Infinissima kavomat

Tehnični podatki:

Moč: 1500 W. 15 barov pritiska. Možnost priprave toplih in hladnih napitkov. 1,2 litrski odstranljiv prozoren rezervoar za vodo. Ročna priprava in doziranje. Avtomatski izklop po 5 minutah. Obvestilo o čiščenju vodnega kamna.

Dimenzije in teža:

28 × 15 × 37 cm / 2,65 kg

Barve:

Rdeča, črna in bela.

2 OSNOVNA PAKETA

DO 3 KAVE NA DAN

23,99 € znaša mesečna naročnina za osnovni paket do 3 kave na dan, v katerem imate zagotovljeno uporabo kavomata, do 3 kapsule na dan oziroma do 90 kapsul na mesec in brezplačno poštnino. Efektivna cena posamezne kapsule tako znaša le 0,26 €.

DO 2 KAVI NA DAN

19,99 € znaša mesečna naročnina za osnovni paket do 2 kavi na dan, v katerem imate zagotovljeno uporabo kavomata, do 2 kapsuIi na dan oziroma do 60 kapsul na mesec in brezplačno poštnino. Efektivna cena posamezne kapsule tako znaša 0,33 €.

Ko pisarna & kavarna združita moči!

Najboljša izbira za manjša in srednje velika podjetja!

krups

PRIČEVANJA

"V našem coworking prostoru z več kot 20 pisarnami in več 10 mladih podjetnikov redno uporabljamo storitev Kave na Domu, njihovo kavo pa z veseljem ponudimo tudi na javnih dogodkih, ki jih organiziramo."
Zadruga KIKštarter center
"Med brezplačnim testiranjem je 29 zaposlenih v parih dneh z velikim zadovoljstvom porabilo vse testne kapsule in tako smo tudi mi postali uporabnik Kave na Domu."
Elektrina d.o.o.
"V štirih turističnih kočah na Veliki Planini imamo kavomate in kavo od Kave na Domu in moram reči, da so nam gosti zelo hvaležni za to potezo, pa da ne pozabim, osebje prav tako. "
I feel Alps
Glede na to, da smo trije pravniki v pisarni nam je ponudba od Kave na domu, ravno prav prišla. Iskreno imajo zelo okusno kavo. Brez nje ne preživimo napornega delovnika.
JamB - pravno svetovanje

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Enostavno. Ko prejmemo podpisane dokumente po testiranju, vam pošljemo vašo prvo trimesečno zalogo izbranih kapsul. Plačevali nam boste mesečno preko trajnika ali na vsake 3 mesece z nakazilom. Ko vam bo po treh mesecih začelo primanjkovati kapsul, nas obvestite in poslali vam bomo vašo novo trimesečno zalogo. V kolikor vam bo zmanjkalo kapsul prej kot pred potekom treh mesecev, lahko nadgradite paket ali dokupite kapsule v naši spletni trgovini po znižani ceni, ki velja samo za naše naročnike (0,23€ na kapsulo).

Ker vam lahko tako zagotovimo brezplačno poštnino za vsako pošiljko. Če bi pošiljali enkrat mesečno, bi bili stroški pošiljanja previsoki.

Seveda. V testnem paketu prejmete kavomat in kapsule. Na voljo imate pet dni, da se odločite in v kolikor boste želeli vrniti paket nazaj, vam na lastne stroške organiziramo prevzem paketa na vašem naslovu.

Več informacij o kapsulah lahko najdete na naši spletni strani pod zavihkom Trgovina. Prav tako pa boste v testnem paketu prejeli vsaj po eno kapsulo vsakega okusa iz našega asortimana.

Preko SEPA birektne bremenitve ali z nakazilom preko UPN.

Plačevanje poteka preko direktnih bremenitev (trajnika), preko katerih vam vsak mesec avtomatsko trgamo znesek mesečne naročnine iz vašega bančnega računa ali pa z nakazilom (UPN) pred pošiljanjem 3 mesečne zaloge (za znesek 3 mesečne naročnine). Dostava kapsul se vrši enkrat na tri mesece preko kurirske službe DPD. V vmesnem času lahko prosto spreminjate vsebino nadaljnjih pošiljk.

Vključena je uporaba kavomata, do 3 (2) kapsule na dan oziroma do 90 (60) kapsul na mesec in brezplačna poštnina za dostavo trimesečne zaloge.

Z doplačilom si povečate zgornji prag omejitve napitkov za + 1 napitek na dan oziroma pridobite 30 dodatnih kapsul na mesec. Cena dodatne kapsule znaša 0,23 €. Se pravi, če želite imeti v paketu možnost do 5 napitkov na dan, osnovni ceni 23,99 € prištejete še 2 x 6,99 € – skupno  37,97 €.

Doplačilo vam omogoča, da v vašo izbrano količino napitkov poljubno vključite tudi kapsule za mleko. V kolikor se naročite na osnovni paket + doplačilo za mleko, lahko vašo količino kapsul poljubno razdelite med kavne kapsule in kapsule za mleko. Brez doplačila tega ni mogoče storiti. Kapsule za mleko vam omogočajo, da si skupaj s espresso kapsulami pripravite vrhunsko kavo z mlekom kot iz kavarne.

Doplačilo vam omogoča, da v vašo izbrano količino napitkov poljubno vključite tudi sladke napitke. V kolikor se naročite na osnovni paket + doplačilo za sladki paket, lahko vašo količino kapsul poljubno razdelite med kavne kapsule in kapsule sladkih nekavnih napitkov. Brez doplačila tega ni mogoče storiti.

V primeru rednih plačil preko SEPA direktnih bremenitev (trajnika) postane kavomat po 24 mesecih vaš. To ugodnost omogočamo le za plačila preko direktnih bremenitev, saj lahko ta postopek popolnoma avtomatiziramo.

Pri nas lahko naročnino brez dodatnih stroškov prekinete kadarkoli. V primeru plačevanja preko direktnih bremenitev bi vas bremenili le za 1 mesec, neporabljene kapsule (za prihodnja 2 meseca) ste dolžni vrniti nazaj (v nasprotnem primeru se vam zaračunajo po ceni 0,23€ na kapsulo). V primeru plačila z nakazilom za 3 mesečno zalogo kapsul pa vam sorazmerni delež kupnine povrnemo, če nam vrnete nazaj še neporabljene kapsule.

krups

Imate več, kot 10 zaposlenih?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo personalizirano ponudbo s še boljšimi cenami, plačilnimi pogoji in sistemom naročanja!