Kava na Domu

BREZPLAČNO TESTIRANJE!

Pustite nam svoje podatke, mi pa vam bomo brezplačno na vaš naslov poslali testni paket s kavomatom in kapsulami. Po testiranju se odločite, ali boste kupili kavomat ali ga boste na naše stroške vrnili nazaj.

Kako naročim testni paket?

Na dnu strani vpišite svoje osebne podatke. Na email naslov boste dobili podatke za nakazilo kavcije v višini 60.00€. Nakažite kavcijo in če želite hitrejšo obdelavo nam lahko na email pošljete tudi potrdilo o plačilu kavcije. Po prejemu naročila in plačani kavciji vam bomo paket poslali v najkrajšem možnem času. Če se ne odločite za nakup kavomata, vam bomo po tem, ko prejmemo nazaj očiščen in nepoškodovan kavomat, kavcijo nakazali nazaj!

Kaj bom dobil/a v paketu?

Kavomat:

Za testiranje kavomata imate na voljo 7 dni od prejema paketa. Potem nam morate sporočiti ali, da želite kupiti kavomat ali pa nas obvestiti, da ste se odločili za vračilo kavomata. V tem primeru bomo na lastne stroške naročili prevzem paketa na vaš naslov.

Degustacijske kapsule:

V priloženi vrečki boste dobili nekaj kapsul vsake vrste, vključno s kapsulami za mleko. Te kapsule so namenjene testiranju in so vam brezplačno na voljo za degustacijo.

Besede obstoječih strank!

"Najbolj so me prepričali ravno z brezplačnim testiranjem, saj tako res nisem imel kaj za izgubiti! "
testemonial kava na domu
Marko P.
"Ker smo v podjetju zelo omejeni s časom, nam kava iz avtomata prihrani ogromno časa. "
testemonial kava na domu
Tjaša Z.
"Tole je top stvar za našo celo družino, tamali si kar že sam pripravlja napitke. "
testemonial kava na domu
Mitja G.

KAVCIJA

Po oddanem naročilu vam bomo na vaš E-mail naslov poslali dodatna navodila za plačilo kavcije (60€). Šele, ko prejmemo kavcijo vam bomo poslali testni paket. Kavcijo boste po testiranju, če se ne odločite za našo ponudbo dobili nazaj!

Prijava na brezplačno testiranje

Seveda. V testnem paketu prejmete kavomat in kapsule. Na voljo imate sedem dni, da se odločite in v kolikor boste želeli vrniti paket nazaj, vam na lastne stroške organiziramo prevzem paketa na vašem naslovu. Torej na lastne stroške vam pokrijemo 2 poštnini in testne kapsule. Tako samozavestni smo v našo ponudbo! 

Ker so se v preteklosti dogajale tudi zlorabe naše ponudbe smo bili primorani uvesti kavcijski sistem. Torej predno vam pošljemo vaš brezplačni, testni paket s kavomatom in kapsulami nam morate nakazati kavcijo v višini 60€. Če se ne odločite postati naša stranka vam po tem, ko prejmemo kavomat v istem stanju, kot smo vam ga poslali nazaj, kavcijo v celoti nakažemo nazaj! Če se pa odločite postati naša stranka, plačano kavcijo pretvorimo v kupnino za kavomat!

Enostavno. Plačano kavcijo bomo pretvorili v znesek kupnine kavomata. Izdali vam bomo račun in lahko pričnete s pitjem kave in nakupovanjem v naši spletni trgovini. Ko dosežete znesek porabe za kapsule v višini 99€ v maksimalnem roku 12 mesecev od nakupa kavomata vam povrnemo 60€ v obliki dobropisa, ki ga lahko porabite na naši spletni strani za nakup kapsul. Ponudba velja samo za nove stranke od 29.01.2024 naprej! 

Več informacij o kapsulah lahko najdete na naši spletni strani pod zavihkom Trgovina. Prav tako pa boste v testnem paketu prejeli vsaj po eno kapsulo vsakega okusa iz naše ponudbe.