Kava na Domu

BREZPLAČNO TESTIRANJE!

Pustite nam svoje podatke, mi pa vam bomo brezplačno na vaš naslov poslali testni paket s kavomatom in kapsulami. Po testiranju se odločite, ali boste oddali naročilo ali pa nam boste na naše stroške paket vrnili nazaj.

Kako naročim testni paket?

Na dnu strani vpišite svoje osebne podatke in nam pošljite fotografijo vašega osebnega dokumenta, mi pa vam bomo po prejemu naročila paket poslali v najkrajšem možnem času. Sliko osebnega dokumenta potrebujemo, ker so se v preteklosti dogajale tudi zlorabe te ponudbe. Potrebujemo jo le za preverjanje resničnosti vaših podatkov in bo varovana skladno z našo politiko varovanja podatkov.

krups

Kaj bom dobil/a v paketu?

Kavomat

Za testiranje kavomata imate na voljo 5 dni od prejema paketa. Potem nam morate ali vrniti podpisane dokumente v priloženi kuverti ali pa nas obvestiti, da ste se odločili za vračilo kavomata. V tem primeru bomo na lastne stroške naročili prevzem paketa na vaš naslov.

Degustacijske kapsule

V priloženi vrečki boste dobili nekaj kapsul vsake vrste, vključno s kapsulami za mleko. Te kapsule so namenjene testiranju in so vam na voljo za degustacijo.

Dokumenti za sklenitev naročnine

V kolikor se odločite za sklenitev naročnine, morate izpolniti priložene dokumente skladno s priloženimi navodili. Te nam v priloženi kuverti, za katero je poštnina že plačana, enostavno pošljete nazaj. Kavomat bo že pri vas, vašo prvo trimesečno zalogo kapsul pa vam pošljemo takoj po prejemu pravilno izpolnjenih dokumentov.

Besede obstoječih strank!

"Najbolj so me prepričali ravno z brezplačnim testiranjem, saj tako res nisem imel kaj za izgubiti! "
testemonial kava na domu
Marko P.
"Ker smo v podjetju zelo omejeni s časom, nam kava iz avtomata prihrani ogromno časa. "
testemonial kava na domu
Tjaša Z.
"Tole je top stvar za našo celo družino, tamali si kar že sam pripravlja napitke. "
testemonial kava na domu
Mitja G.

Spodaj oddajte naročilo za svoj brezplačni testni paket. Obvezno nam pošljite tudi fotografijo vašega osebnega dokumenta, saj bo naročilo obdelano šele po prejemu fotografije. Po oddanem naročilu vam bomo na vaš Email naslov poslali dodatna navodila.

Prijava na brezplačno testiranje